Zelfbouwkavels

Informatie

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

Toelichting bij deze kaart

Over deze kaart

Wilt u zelf een huis (laten) ontwerpen en (laten) bouwen? Dit is nu mogelijk op verschillende plekken in Amsterdam. Realiseer uw woning, die volledig voldoet aan uw woonwensen. Op deze kaart vindt u meer informatie over het aanbod van zelfbouwkavels in Amsterdam. Meer informatie vindt u op https://www.amsterdam.nl/zelfbouw. Voor de beschikbaarheid van de kavel kunt u contact opnemen met de contactpersoon van het desbetreffende project. Naast deze contactpersonen per kavel, kunt u voor algemene informatie terecht bij de bronhouder. Dit is een kaart in ontwikkeling en wordt regelmatig geactualiseerd.

Contact


Gemeente Amsterdam - Grond en Ontwikkeling
Geertje de Vries
zelfbouw@amsterdam.nl

Over Maps Amsterdam


De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Open Data


De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken


Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl.
Anderen kunnen een afbeelding van en een link naar de kaart opnemen in een (nieuws)artikel.

Parameters voor intern gebruik

 
Even geduld ...