Bouwjaar

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie
Toelichting bij deze kaart
Deze interactieve kaart visualiseert de uitslagen in de Gemeente Zaanstad van de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023.

In een aantal gevallen waren er meerdere stembureaunummer op 1 locatie. De stemmen van deze bureaus zijn voor deze locatie bij elkaar opgeteld, zodat er maar 1 cirkel op de kaart komt. 

De grootte van het cirkel-symbool geeft een indicatie van het aantal stemmen op een politieke partij.

Deze kaart is ook opgenomen in de Atlas verkiezingen Zaanstad.

De kaart is gemaakt door Klaas-Bindert de Haan (team Beeld en Data van de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam) op verzoek van de Gemeente Zaanstad.

Contact
Gemeente Zaanstad
Renée Kuit
r.kuit@zaanstad.nl

Over Maps Amsterdam
De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Open Data
De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken
Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl.
Anderen kunnen een afbeelding van en een link naar de kaart opnemen in een (nieuws)artikel.
 
Even geduld ... Wait a moment