Stadsverwarming en -verkoeling

Informatie

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

Toelichting bij deze kaart

Over deze kaart

De datasets/kaartlagen van de warmte/koudenetten zijn afkomstig van Vattenfall Warmte. Na bewerking door de Gemeente Amsterdam zijn ze op Maps Amsterdam gepubliceerd en ook beschikbaar via Maps Data. De meest recente en gedetailleerde datasets zijn beschikbaar via onderstaand email-adres. De Transport-lijnen zijn sterk vereenvoudigd en verenkelvoudigd weergegeven ten behoeve van de performance van de kaart. De vele Wijk-lijntjes zijn gebufferd tot vlakken.

Contact


Vattenfall Warmte
Rob ten Boden
warmte.leidingregistratie@vattenfall.nl

Over Maps Amsterdam


De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Open Data


De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken


Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl.
Anderen kunnen een afbeelding van en een link naar de kaart opnemen in een (nieuws)artikel.

Parameters voor intern gebruik

 
Even geduld ...