Stadsloods

Informatie

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

Toelichting bij deze kaart

Over deze kaart

Op deze kaart staat aangegeven waar ruimtezoekers met hulp van de stadsloods zich de afgelopen 9 jaar hebben gevestigd. De stadsloods van de gemeente Amsterdam werkt stadsbreed en adviseert een breed scala van ruimtezoekers met bijzondere huisvestingseisen bij het vinden van de juiste plek in Amsterdam en in de regio. Zij draagt bij aan het terugdringen van de leegstand in gemeentelijk en strategisch vastgoed en adviseert projectbureaus en stadsdelen over de programmatische invulling van gebieden. Dit doet zij vanuit een helicopterview over de stad en maakt daarbij de ruimtelijke afweging wanneer het gaat om de juiste functie op de juiste plek. De stadsloods vervult een onmisbare rol in het bij elkaar brengen van partijen en faciliteert een breed scala aan ondernemingen en organisatie en levert daarmee een bijdrage aan de ontwikkeling van de stad. http://www.amsterdam.nl/stadsloods

Contact


Gemeente Amsterdam - Ruimte en Duurzaamheid
Britt-Marie van der Drift
stadsloods@amsterdam.nl

Over Maps Amsterdam


De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Open Data


De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken


Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl.
Anderen kunnen een afbeelding van en een link naar de kaart opnemen in een (nieuws)artikel.

Parameters voor intern gebruik

 
Even geduld ...