Legend

Opacityslider
Timeanimation

 
More Maps AmsterdamOpen Maps DataCity Data
Deze kaart is de visualisatie van het definitieve verkeersbesluit Snorfiets naar de rijbaan, gepubliceerd in de Staatscourant van 17 december 2018.
Alhoewel de Gemeente haar uiterste best heeft gedaan om alle regels in het verkeersbesluit weer te geven als lijnen op de kaart, kunnen aan de kaart geen rechten worden ontleend. Het gepubliceerde verkeersbesluit is juridisch leidend.

Nog niet alle (nieuwe) vrijliggende fietspaden zijn opgenomen in het Verkeersbesluit. Daarom volgt in juli een aanvullend Verkeersbesluit, waarin ook een aantal correcties zullen komen op het eerste Verkeersbesluit. 
De kaart weerspiegelt zoveel mogelijk al deze aanvullingen en correcties.
De werkelijkheid op straat (zoals met borden aangegeven) kan nu dus nog afwijken van wat aangegeven is op de kaart.

De kaart zal in de loop van het jaar ook niet verder worden bijgehouden en daarom op een gegeven moment worden verwijderd.

Meer weten? Kijk op

www.amsterdam.nl/snorfiets

Kaartnavigatie

- Klik op een kaartobject voor informatie over dat object.
- Dubbelklik op de kaart om stapsgewijs in te zoomen, of
- Gebruik het muiswiel of de controlbar voor in- en uitzoomen.
- Houdt de muisknop ingedrukt of gebruik de controlbar om het kaartbeeld te verschuiven.
- Streetview is beschikbaar via de controlbar (gele poppetje op de kaart leggen).
- Kies rechts bovenin een topografische ondergrond of de luchtfoto.
- Met het knopje rechtsmidden tekent u een gebied, waarin de objecten worden geteld.
- Met het knopje rechtsmidden tekent u een lijn, waarvan de afstand wordt gemeten.

Open Maps Data

De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.

Over Maps Amsterdam

De website maps.amsterdam.nl wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart. Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact op met de inhoudelijk contactpersoon.


VERZOEK OM GEEN KAARTEN MEER TE EMBEDDEN IN UW (NIEUWS)PAGINA:
Maps Amsterdam maakt gebruik van de Google Maps API. Voor elke kaartview moet de Gemeente Amsterdam een tik betalen aan Google. Als een kaart is ge-embed in een pagina, telt dit elke keer als een kaartview en dat tikt aan. Terwijl niet iedereen ook de kaart persé wil bekijken. Daarom liever een afbeelding/screenshot van de kaart en een link naar de kaart op Maps Amsterdam in uw nieuwsitem opnemen.

Een ogenblik geduld | Just a moment ....