Snorfiets naar de rijbaan (Definitief verkeersbesluit)

Informatie

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

Stories

 

Toelichting bij deze kaart

Over deze kaart

Deze kaart is de visualisatie van het definitieve verkeersbesluit Snorfiets naar de rijbaan, gepubliceerd in de Staatscourant van 17 december 2018. Alhoewel de Gemeente haar uiterste best heeft gedaan om alle regels in het verkeersbesluit weer te geven als lijnen op de kaart, kunnen aan de kaart geen rechten worden ontleend. Het gepubliceerde verkeersbesluit is juridisch leidend. Nog niet alle (nieuwe) vrijliggende fietspaden zijn opgenomen in het Verkeersbesluit. Daarom volgt in juli een aanvullend Verkeersbesluit, waarin ook een aantal correcties zullen komen op het eerste Verkeersbesluit. De kaart weerspiegelt zoveel mogelijk al deze aanvullingen en correcties. De werkelijkheid op straat (zoals met borden aangegeven) kan nu dus nog afwijken van wat aangegeven is op de kaart. De kaart zal in de loop van het jaar ook niet verder worden bijgehouden en daarom op een gegeven moment worden verwijderd.

Meer weten? Kijk op

www.amsterdam.nl/snorfiets

Over Maps Amsterdam


De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Open Data


De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken


Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl.
Anderen kunnen een afbeelding van en een link naar de kaart opnemen in een (nieuws)artikel.

Parameters voor intern gebruik

 
Even geduld ...