Openbare toiletten

Informatie

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

Toelichting bij deze kaart

Over deze kaart

Op deze kaart zie je de gemeentelijke toiletvoorzieningen in de openbare ruimte, in de gemeentelijke fietsenstallingen, in onze (kantoor)gebouwen en in onze parkeergarages. De toiletten in autoparkeergarages zijn alleen te bereiken met een parkeerkaart, dus niet volledig openbaar. De uriliften (verzinkbare toiletvoorzieningen) zijn alleen `s nachts te gebruiken. Seizoenstoiletten zijn mobiele toiletcabines en staan er alleen in de zomermaanden. Mis je een gemeentelijk openbaar toilet, of vind je een fout op de kaart? Geef het dan aan ons door. We werken er aan om onze data te verbeteren. Alle toiletten in de stad die beschikbaar zijn voor mensen met `hoge nood`, dus óók bij horeca, politiebureaus, bibliotheken en andere semiopenbare gebouwen, zijn te vinden via de speciale Hoge Nood App. Wil je onderweg een volledig overzicht van alle toiletten die in de buurt beschikbaar zijn, dan kun je gratis deze app downloaden op je smartphone. Daarin vind je óók alle toiletten van de gemeente.

Contact


Gemeente Amsterdam - Verkeer en Openbare Ruimte
Hugo Kuiper
hkuiper@amsterdam.nl

Over Maps Amsterdam


De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Open Data


De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken


Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl.
Anderen kunnen een afbeelding van en een link naar de kaart opnemen in een (nieuws)artikel.

Parameters voor intern gebruik

 
Even geduld ...