Markten, winkelgebieden en straathandel

Informatie

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

Toelichting bij deze kaart

Over deze kaart

Op deze kaart ziet u alle dag- en weekmarkten die op vaste tijden en vaste locaties in Amsterdam worden gehouden. Daarnaast zijn er op verschillende momenten door het jaar heen en op allerlei locaties in Amsterdam bijzondere markten op feesten en evenementen die door een buurt of een vereniging worden georganiseerd. Raadpleeg hiervoor de evenementenkalender van uw stadsdeel. De meeste markten worden beheerd door het Marktbureau van de gemeente Amsterdam. De marktkooplieden die op deze markten staan hebben een marktpas en/of een (dag)vergunning nodig voor een plaatsje op de markt. Zie www.amsterdam.nl/markt/ Bij een aantal markten is het beheer in particuliere handen. De organisatoren hebben hiervoor een evenementenvergunning nodig. Marktkooplieden en ondernemers kunnen zich bij deze organisaties inschrijven en/of een kraam aanvragen.

Contact


Gemeente Amsterdam - Stadsdeel Centrum
Marktbureau
marktbureau@amsterdam.nl

Over Maps Amsterdam


De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Open Data


De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken


Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl.
Anderen kunnen een afbeelding van en een link naar de kaart opnemen in een (nieuws)artikel.

Parameters voor intern gebruik

 
Even geduld ...