Bouwjaar

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

 
Toelichting bij deze kaart
De data betreft een prognose van netbeheerder Liander per november 2022 voor kleinverbruikaansluitingen. Vanwege privacyredenen heeft Liander de resultaten per postcodegebied beschikbaar gesteld. Binnen postcodegebieden zal in werkelijkheid sprake zijn van variaties in het verbruik. Gegevens over het energieverbruik bij gebouwen die zijn aangesloten op het warmtenet en/of blokverwarming zijn niet beschikbaar in deze dataset. Als in een postcodegebied het aantal aardgasaansluitingen kleiner is dan 50% van het aantal verblijfsobjecten dan is het gemiddelde aardgasverbruik weggelaten vanwege een te beperkte representativiteit.

Contact
Gemeente Amsterdam - Ruimte en Duurzaamheid
Jeroen Grooten
J.Grooten@amsterdam.nl

Over Maps Amsterdam
De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Open Data
De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken
Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl.
Anderen kunnen een afbeelding van en een link naar de kaart opnemen in een (nieuws)artikel.
 
Even geduld ... Wait a moment