Bijzondere bomen + Adviezen bescherming en beheer (CBH)

Informatie

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

Stories

 

Toelichting bij deze kaart

Over deze kaart

Groeikaart

Deze kaart met bijzondere bomen is een groeikaart. Momenteel wordt de lijst met bijzondere bomen gebiedsgewijs geactualiseerd en geharmoniseerd. Per stadsdeel/stadsgebied wordt de kaart steeds verder opgevuld en bijgewerkt. Onder de knop vastgestelde beschermstatus staan alle bomen die (her)beoordeeld worden of al opnieuw vastgesteld zijn. Hier vind je ook de (nieuw geplante) toekomstbomen. Onder de knop geadviseerde beschermstatus staan de bomen waarbij de CBH al een actualiserings-advies heeft uitgebracht. De CBH is een door B&W benoemde onafhankelijk adviescommissie. Meer over deze commissie lees je rechtsonder op de kaart onder Bijzondere bomen en de adviescommissie CBH. Door het op de kaart aanklikken van een boom, zie je meer informatie en kan je extra informatie downloaden (N.B. dat kan nu dus nog niet bij alle bomen). Niet alle bomen op deze kaart staan al precies op de juiste plek, maar ze staan dan wel in de buurt van hun werkelijke locatie.

Contact


Gemeente Amsterdam - Verkeer en Openbare Ruimte
monumentalebomen@amsterdam.nl

Over Maps Amsterdam


De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Open Data


De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken


Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl.
Anderen kunnen een afbeelding van en een link naar de kaart opnemen in een (nieuws)artikel.

Parameters voor intern gebruik

 
Even geduld ...