Bouwjaar

Legend

Opacityslider
Timeanimation

Legend

Opacityslider
Timeanimation
Toelichting bij deze kaart
Op deze kaart staan de 22 gebieden waarin de gemeente Amsterdam zorg en ondersteuning in de wijk organiseert (Wijkzorg). In 2014 is de gemeente hiermee begonnen in vijf startgebieden, dit groeit uit naar 22 gebieden. In elk gebied is vanaf 2015 een wijkzorgnetwerk actief. 

Zowel Amsterdammers als professionele gebruikers kunnen op deze kaart zien welk adres in welk gebied thuis hoort. Daarvoor is het zoekveld bovenin het zwarte vak te gebruiken. Door op een gebied te klikken opent er een scherm en ziet u de contactgegevens van de hulpverlener in het gebied. In het PDF-bestand staan de uitgebreide contactgegevens.

Voor zorg en ondersteuning kunt u terecht bij uw huidige hulpverlener, bijvoorbeeld uw huisarts, maatschappelijk werker of (woon)begeleider. Zij behouden hun eigen telefoonnummer en e-mailadres. Hebt u nog geen hulpverlener, dan kunt u op de kaart de contactgegevens vinden van de hulpverleners bij u in de buurt. Niet alle hulpverleners staan op de kaart. Op de kaart vindt u het eerste aanspreekpunt voor uw buurt.


Contact
Gemeente Amsterdam - Onderwijs, Jeugd en Zorg
Ben Booij
wijkzorg@amsterdam.nl

Over Maps Amsterdam
De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Over de functies bij adresgegevens
In de adressentabel, na aanklikken van een pand, staan 3 functies:
  • het Gebruiksdoel, afkomstig uit de BAG
  • de Objectsoort volgens de WOZ, afkomstig uit de BAG-plus
  • de niet-woonfunctie volgens de Functiekaart
Correcties voor de BAG kunt u hier terugmelden.
Periodiek wordt de Functiekaart geactualiseerd op basis van het Gebruiksdoel en de WOZ-Objectsoort.

Open Data
De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken
Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl. U kunt een afbeelding/screenshot van de kaart en een link naar de kaart op Maps Amsterdam in uw nieuwsitem opnemen.
 
Even geduld ... Wait a moment