Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

 
Open Maps DataData en informatie
Op deze kaart staan de 22 gebieden waarin de gemeente Amsterdam zorg en ondersteuning in de wijk organiseert (Wijkzorg). In 2014 is de gemeente hiermee begonnen in vijf startgebieden, dit groeit uit naar 22 gebieden. In elk gebied is vanaf 2015 een wijkzorgnetwerk actief. 

Zowel Amsterdammers als professionele gebruikers kunnen op deze kaart zien welk adres in welk gebied thuis hoort. Daarvoor is het zoekveld bovenin het zwarte vak te gebruiken. Door op een gebied te klikken opent er een scherm en ziet u de contactgegevens van de hulpverlener in het gebied. In het PDF-bestand staan de uitgebreide contactgegevens.

Voor zorg en ondersteuning kunt u terecht bij uw huidige hulpverlener, bijvoorbeeld uw huisarts, maatschappelijk werker of (woon)begeleider. Zij behouden hun eigen telefoonnummer en e-mailadres. Hebt u nog geen hulpverlener, dan kunt u op de kaart de contactgegevens vinden van de hulpverleners bij u in de buurt. Niet alle hulpverleners staan op de kaart. Op de kaart vindt u het eerste aanspreekpunt voor uw buurt.


Inhoudelijk contactpersoon

Gemeente Amsterdam - Onderwijs, Jeugd en Zorg
Ben Booij
wijkzorg@amsterdam.nl

Kaartnavigatie

- Klik op een kaartobject voor informatie over dat object.
- Dubbelklik op de kaart om stapsgewijs in te zoomen, of
- Gebruik het muiswiel of de controlbar voor in- en uitzoomen.
- Houdt de muisknop ingedrukt of gebruik de controlbar om het kaartbeeld te verschuiven.
- Streetview is beschikbaar via de controlbar (gele poppetje op de kaart leggen).
- Kies rechts bovenin een topografische ondergrond of de luchtfoto.
- Met het knopje rechtsmidden tekent u een gebied, waarin de objecten worden geteld.
- Met het knopje rechtsmidden tekent u een lijn, waarvan de afstand wordt gemeten.

Open Maps Data

De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.

Over Maps Amsterdam

De website maps.amsterdam.nl wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart. Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact op met de inhoudelijk contactpersoon.

Embedden en linken
Vanwege security redenen (clickjacking) is het niet meer mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden in uw (nieuws)site. U kunt een afbeelding/screenshot van de kaart en een link naar de kaart op Maps Amsterdam in uw nieuwsitem opnemen.
Een ogenblik geduld | Just a moment ....