Toegankelijke speelvoorzieningen

Informatie

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

Toelichting bij deze kaart

Over deze kaart

Op deze kaart zijn speelvoorzieningen weergegeven die optimaal toegankelijk zijn voor kinderen met een fysieke beperking. Het gaat om speelplaatsen waar speciale voorzieningen getroffen zijn zoals aangepaste speeltoestellen, aangepast straatmeubilair of avontuurlijke speelroutes voor kinderen in een rolstoel. De kaart is gemaakt in navolging van motie 1250.19, getiteld `Kinderen niet meer Buitenspel` en wordt regelmatig geactualiseerd. Ook op alle andere speelplaatsen in de stad is uiteraard iedereen welkom en kan volop gespeeld worden, ook door kinderen met een beperking. Ouders kunnen zelf vaak het beste inschatten waar hun kind fijn kan spelen. Deze kaart toont daarom alleen die plekken in de stad waar speciale maatregelen getroffen zijn om kinderen met een fysieke beperking in het bijzonder te faciliteren. Kent u een speelplek bij u in de buurt die bijzonder goed toegankelijk is? Een plek waar kinderen met een beperking fijn kunnen spelen? Geef het door! Dan voegen we hem toe op de kaart. U kunt een mailtje sturen met informatie over de speelplek naar a.oudshoorn@amsterdam.nl.

Contact


Gemeente Amsterdam - Verkeer en Openbare Ruimte
Hugo Kuiper
hkuiper@amsterdam.nl

Over Maps Amsterdam


De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Open Data


De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken


Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl.
Anderen kunnen een afbeelding van en een link naar de kaart opnemen in een (nieuws)artikel.

Parameters voor intern gebruik

 
Even geduld ...