Bouwjaar

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie
Toelichting bij deze kaart
Stadslandbouw –Stadslandbouw is het telen, oogsten, bewerken en afzetten van voedsel in of in de nabijheid van de stad. Voedselproductie staat centraal, als onderneming, als burgerinitiatief of als hobby, maar is nooit het enige doel van de activiteit: educatie, zorg, participatie, recreatie kunnen daar ook bij horen. Het is een wereldwijde trend in de grote steden. Ook in Amsterdam komt stadslandbouw sterk opzetten. De gemeente Amsterdam stimuleert en ondersteunt bewoners en ondernemers die met stadslandbouw aan de slag willen gaan.

Deze kaart is in opbouw en daarom nog niet volledig. U kunt aan de opbouw van deze kaart meewerken. Kent u locaties met stadslandbouw die niet op de kaart staan, heeft u aanvullende informatie of correcties? Neem dan contact op met de onderstaande inhoudelijk contactpersoon.

Contact
Gemeente Amsterdam - Ruimte en Duurzaamheid
Frank Bakkum (06 - 53 44 00 96)
stadslandbouw@amsterdam.nl

Over Maps Amsterdam
De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Over de functies bij adresgegevens
In de adressentabel, na aanklikken van een pand, staan 3 functies:
  • het Gebruiksdoel, afkomstig uit de BAG
  • de Objectsoort volgens de WOZ, afkomstig uit de BAG-plus
  • de niet-woonfunctie volgens de Functiekaart
Correcties voor de BAG kunt u hier terugmelden.
Periodiek wordt de Functiekaart geactualiseerd op basis van het Gebruiksdoel en de WOZ-Objectsoort.

Open Data
De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken
Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl. U kunt een afbeelding/screenshot van de kaart en een link naar de kaart op Maps Amsterdam in uw nieuwsitem opnemen.
 
Even geduld ... Wait a moment