Bouwjaar

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie
Toelichting bij deze kaart
Op deze kaart zijn de sport- en speelplekken weergegeven die (gedeeltelijk) rookvrij zijn. Het is belangrijk dat kinderen en jongeren opgroeien in een rookvrije omgeving. Zo beschermen we hen tegen schadelijk meeroken en tegen de verleiding om zelf te gaan roken. Deze kaart is samengesteld op basis van informatie van de Rookvrije Generatie en van de gemeentes in onze GGD regio. De GGD Amsterdam maakt zich hard voor een rookvrij Amsterdam. Dit doen we samen met gemeenten en maatschappelijke organisaties in de regio.

Kijk voor meer informatie op www.ggd.amsterdam.nl/rookvrij

Contact
GGD Amsterdam
Team Rookvrij
rookvrij@ggd.amsterdam.nl

Over Maps Amsterdam
De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Open Data
De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken
Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl.
Anderen kunnen een afbeelding van en een link naar de kaart opnemen in een (nieuws)artikel.
 
Even geduld ... Wait a moment