Toelichting bij deze kaart
Op de kaart Onderhoud Wegen ziet u het programma voor groot onderhoud en vervanging van verhardingen in de periode 2023 tot en met 2027. Het gaat om projecten die in opdracht van de afdeling Stedelijk Beheer, directie Verkeer en Openbare Ruimte, worden uitgevoerd. En om herinrichtings- en dijkverzwaringsprojecten waar financiƫle bijdrages vanuit de onderhoudsopgave zijn gereserveerd. 
Het geplande startjaar van uitvoering is indicatief. Om verschillende redenen verschuift de planning van een project regelmatig. Ook komt het voor dat projecten of bijdrages worden geannuleerd of nieuwe projecten worden toegevoegd.
 
Heeft u na aanleiding van de kaart vragen over een project, neem dan gerust contact via het onderstaande mailadres.

Contact
Gemeente Amsterdam - Verkeer en Openbare Ruimte
Team Groen en Wegen
programmering.teamgroenenwegen@amsterdam.nl

Over Maps Amsterdam
De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Open Data
De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken
Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl.
Anderen kunnen een afbeelding van en een link naar de kaart opnemen in een (nieuws)artikel.
 
Even geduld ... Wait a moment