Onderhoudsprojecten Wegen

Stories

 

Toelichting bij deze kaart

Over deze kaart

Op de kaart Onderhoud Wegen ziet u het programma voor onderhoud en vervanging van verhardingen in de periode 2024 tot en met 2028. Het gaat om projecten die in opdracht van de afdeling Stedelijk Beheer, directie Verkeer en Openbare Ruimte, worden uitgevoerd. Het geplande jaar van uitvoering is indicatief. Om verschillende redenen verschuift de planning van een project regelmatig. Ook komt het voor dat een project wordt geannuleerd, de werkgrenzen worden aangepast of dat er nieuwe projecten worden toegevoegd. De kaart is bedoeld voor indicatief gebruik. Er kunnen dus geen rechten aan deze informatie worden ontleend. Herinrichtingsprojecten zijn geen onderdeel van deze kaart. Het gaat alleen om onderhoudsprojecten. Heeft u na aanleiding van de kaart vragen over een project, neem dan gerust contact op via het onderstaande mailadres.

Contact


Gemeente Amsterdam - Verkeer en Openbare Ruimte
Samira Bellaart
S.bellaart@amsterdam.nl

Over Maps Amsterdam


De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Open Data


De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken


Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl.
Anderen kunnen een afbeelding van en een link naar de kaart opnemen in een (nieuws)artikel.

Parameters voor intern gebruik

 
Even geduld ...