Bouwjaar

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie
Toelichting bij deze kaart
Deze kaart geeft inzicht in de culturele infrastructuur van Amsterdam. Dit betreft het totale aanbod aan gebouwen met een kunst en cultuur programma en/of gebouwen waar culturele makers, stellingen en organisaties  gevestigd zijn.  
 
Elk punt op de kaart verwijst naar een specifiek gebouw met één of meer culturele functie(s). Bij het klikken op een punt verschijnt er een pop-up met aanvullende informatie over het gebouw. Daarnaast zijn er verschillende kaartlagen die aan- of uitgezet kunnen worden. Zo kunnen de punten op de kaart geordend worden naar kunstdiscipline, type functie of type locatie. 
  
De kaart wordt regelmatig bijgewerkt. Is er informatie die ontbreekt of niet meer klopt? Neem contact op via het onderstaande e-mailadres.

Contact
Gemeente Amsterdam - Kunst en Cultuur
Toine van Mourik
toine.van.mourik@amsterdam.nl

Over Maps Amsterdam
De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Open Data
De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken
Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl.
Anderen kunnen een afbeelding van en een link naar de kaart opnemen in een (nieuws)artikel.
 
Even geduld ... Wait a moment