Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

 
Open Maps DataData en informatie
Fieldlab Nieuw-West is een samenwerking van De Hogeschool van Amsterdam en Stadsdeel Nieuw-West. Door middel van onderzoek en experimenten wordt er gewerkt aan grootstedelijke vraagstukken. Een Fieldlab is een gebied waarin belanghebbenden op verschillende niveaus met elkaar samenwerken.

Deze kaart is ontworpen voor het project: `Collectief aan de slag met participatie in Amsterdam Nieuw-West: de bijdrage van bewoners en arbeidsorganisaties`. De kaart geeft vindplaatsen weer van groepen bewoners met betrekking tot maatschappelijke en economische participatie.

Vindplaatsen van groepen bewoners voor ontmoeting, activiteit en begeleiding vallen onder Maatschappelijke organisaties. Nieuwe initiatieven, ondernemersgroepen en community’s zijn terug te vinden bij Ondernemerscollectieven. Dienstverlenende- en onderwijsorganisaties geven weer waar groepen bewoners begeleid worden richting de arbeidsmarkt. Bij bedrijven wordt duidelijk waar bewoners werkzaam zijn in de (semi-)commerciële branche. 

Deze kaart kan later nog worden aangevuld. Er is niet getracht te streven naar volledigheid. Het geeft een beeld van waar groepen bewoners te vinden zijn met betrekking tot maatschappelijke en economische participatie.

Voor meer informatie zie deze website van het Fieldlab Nieuw-West.

Met dank aan Stadsdeel Nieuw-West voor de medewerking en samenwerking

Inhoudelijk contactpersoon

Hogeschool van Amsterdam
Najat Bay en Anna de Zeeuw
n.bay@hva.nl en dezeeuw.hva@gmail.com

Kaartnavigatie

- Klik op een kaartobject voor informatie over dat object.
- Dubbelklik op de kaart om stapsgewijs in te zoomen, of
- Gebruik het muiswiel of de controlbar voor in- en uitzoomen.
- Houdt de muisknop ingedrukt of gebruik de controlbar om het kaartbeeld te verschuiven.
- Streetview is beschikbaar via de controlbar (gele poppetje op de kaart leggen).
- Kies rechts bovenin een topografische ondergrond of de luchtfoto.
- Met het knopje rechtsmidden tekent u een gebied, waarin de objecten worden geteld.
- Met het knopje rechtsmidden tekent u een lijn, waarvan de afstand wordt gemeten.

Open Maps Data

De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.

Over Maps Amsterdam

De website maps.amsterdam.nl wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart. Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact op met de inhoudelijk contactpersoon.

Embedden en linken
Vanwege security redenen (clickjacking) is het niet meer mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden in uw (nieuws)site. U kunt een afbeelding/screenshot van de kaart en een link naar de kaart op Maps Amsterdam in uw nieuwsitem opnemen.
Een ogenblik geduld | Just a moment ....