Bouwjaar

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie
Toelichting bij deze kaart
Fieldlab Nieuw-West is een samenwerking van De Hogeschool van Amsterdam en Stadsdeel Nieuw-West. Door middel van onderzoek en experimenten wordt er gewerkt aan grootstedelijke vraagstukken. Een Fieldlab is een gebied waarin belanghebbenden op verschillende niveaus met elkaar samenwerken.

Deze kaart is ontworpen voor het project: `Collectief aan de slag met participatie in Amsterdam Nieuw-West: de bijdrage van bewoners en arbeidsorganisaties`. De kaart geeft vindplaatsen weer van groepen bewoners met betrekking tot maatschappelijke en economische participatie.

Vindplaatsen van groepen bewoners voor ontmoeting, activiteit en begeleiding vallen onder Maatschappelijke organisaties. Nieuwe initiatieven, ondernemersgroepen en community’s zijn terug te vinden bij Ondernemerscollectieven. Dienstverlenende- en onderwijsorganisaties geven weer waar groepen bewoners begeleid worden richting de arbeidsmarkt. Bij bedrijven wordt duidelijk waar bewoners werkzaam zijn in de (semi-)commerciële branche. 

Deze kaart kan later nog worden aangevuld. Er is niet getracht te streven naar volledigheid. Het geeft een beeld van waar groepen bewoners te vinden zijn met betrekking tot maatschappelijke en economische participatie.

Voor meer informatie zie deze website van het Fieldlab Nieuw-West.

Met dank aan Stadsdeel Nieuw-West voor de medewerking en samenwerking

Contact
Hogeschool van Amsterdam
Najat Bay en Anna de Zeeuw
n.bay@hva.nl en dezeeuw.hva@gmail.com

Over Maps Amsterdam
De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Over de functies bij adresgegevens
In de adressentabel, na aanklikken van een pand, staan 3 functies:
  • het Gebruiksdoel, afkomstig uit de BAG
  • de Objectsoort volgens de WOZ, afkomstig uit de BAG-plus
  • de niet-woonfunctie volgens de Functiekaart
Correcties voor de BAG kunt u hier terugmelden.
Periodiek wordt de Functiekaart geactualiseerd op basis van het Gebruiksdoel en de WOZ-Objectsoort.

Open Data
De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken
Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl. U kunt een afbeelding/screenshot van de kaart en een link naar de kaart op Maps Amsterdam in uw nieuwsitem opnemen.
 
Even geduld ... Wait a moment