Projecten voor een groener Amsterdam

Informatie

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

Stories

 

Toelichting bij deze kaart

Over deze kaart

Op de kaart Projecten voor een Groen Amsterdam ziet u een overzicht van geplande vergroeningsactiviteiten vanaf 2021. Het gaat om projecten die in opdracht van gemeente Amsterdam worden uitgevoerd, of waaraan door de gemeente een financiƫle bijdrage is geleverd. Amsterdam investeert in een groene, gezonde stad. We verbeteren stadsparken en leggen nieuw groen aan op daken, gevels en pleinen en langs straten en oevers. Zeker nu de stad verandert en groeit, heeft dat invloed op het gebruik van de openbare ruimte. Groen zorgt ervoor dat Amsterdam een fijne plek blijft voor mensen en dieren. Dat komt vooral door het positieve effect van groen op onze gezondheid, het sociale welzijn, klimaatadaptatie en de natuur. Deze kaart is in opbouw en daarom nog niet volledig. U kunt aan de invulling van deze kaart meewerken. Heeft u aanvullende informatie of correcties? Neem dan contact op met de onderstaande inhoudelijk contactpersoon. Deze kaart is niet juridisch leidend of bindend. We proberen de kaart zo actueel mogelijk te houden.

Contact


Gemeente Amsterdam - Ruimte en Duurzaamheid
Willemijn van der Kolk
willemijn.van.der.kolk@amsterdam.nl

Over Maps Amsterdam


De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Open Data


De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken


Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl.
Anderen kunnen een afbeelding van en een link naar de kaart opnemen in een (nieuws)artikel.

Parameters voor intern gebruik

 
Even geduld ...