Bouwjaar

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

 
Toelichting bij deze kaart
De Gezonde School van de GGD Amsterdam biedt advies en ondersteuning aan scholen om preventief te werken aan de gezondheid van studenten. Deze kaart betreft informatie over en voor mbo instellingen in Amsterdam die verbonden zijn met de Gezonde School Amsterdam. Het doel van deze kaart is om de huidige situatie van de mbo instellingen in kaart te brengen op het gebied van de thema`s van Gezonde School. Daarbij wordt weergeven wat de beschikbare hulpverlening is rondom de mbo instelling en wat de beschikbare hulpverlening is op de school zelf. 

Voor het openbare sportaanbod in Amsterdam verwijzen we u naar de volgende link: https://maps.amsterdam.nl/sport/

Deze interactieve kaart geeft een overzicht van de beschikbare hulpverlening op en rondom de mbo instelling op het gebied van de thema`s van de Gezonde School. U kunt meehelpen om de kaart compleet en actueel te maken door verbeteringen en aanvullingen te mailen naar gezondeschool@ggd.amsterdam.nl

Contact
GGD Amsterdam
Christa van Dijk
cvdijk@ggd.amsterdam.nl

Over Maps Amsterdam
De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Open Data
De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken
Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl.
Anderen kunnen een afbeelding van en een link naar de kaart opnemen in een (nieuws)artikel.
 
Even geduld ... Wait a moment