Bouwjaar

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie
Toelichting bij deze kaart
Deze kaart is gemaakt door medewerkers van het crisisteam corona die de drukke plekken in kaart brengen. Om mensen ook een alternatief te bieden, zijn er verschillende plekken in kaart gebracht waar het meestal niet zo druk is. Deze kaart wordt regelmatig geactualiseerd.
Let op: deze plekken zijn bepaald op basis van monitoring in de afgelopen weken, dit is geen realtime informatie en de drukte kan daarom op momenten afwijken van de situatie op de kaart. Houd altijd anderhalve meter afstand en mijd drukke plekken.

In order to offer people an alternative, various places have been mapped where it is usually not that busy. This map is regularly updated.

Note: these places have been determined based on monitoring in the past weeks, this is not real-time information and the crowds may therefore deviate from the situation on the map at times. Always keep a meter and a half away and avoid busy places.

Inhoudelijk contactpersoon

Gemeente Amsterdam - Bestuur en Organisatie
Barbara Verhallen
b.verhallen@amsterdam.nl

Over Maps Amsterdam

De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact op met de inhoudelijk contactpersoon.

Over de functies bij adresgegevens

In de adressentabel, na aanklikken van een pand, staan 3 functies:
  • het Gebruiksdoel, afkomstig uit de BAG
  • de functie volgens de dienst Belastingen voor de WOZ, afkomstig uit de BAG-plus
  • de niet-woonfunctie volgens de Functiekaart
Correcties voor de BAG kunt u hier terugmelden.
Periodiek wordt de Functiekaart geactualiseerd op basis van het Gebruiksdoel en het Feitelijk gebruik.

Open Data

De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken
Vanwege security redenen (clickjacking) is het niet meer mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden in uw (nieuws)site. U kunt een afbeelding/screenshot van de kaart en een link naar de kaart op Maps Amsterdam in uw nieuwsitem opnemen.