Bestemmingsplannen

Informatie

Legenda

Transparantieschuif
Tijdanimatie

Toelichting bij deze kaart

Over deze kaart

Deze kaart geeft een eenvoudige weergave van de bestemmingsplangrenzen en de enkelbestemmingen daarbinnen. Een bestemmingsplan bestaat uit veel meer lagen: dubbelbestemmingen en allerlei aanduidingsvlakken. Uiteraard zijn er ook planregels en toelichtingen. Kijk hiervoor en voor contactinformatie op ruimtelijkeplannen.nl Voor lege gebieden zijn geen gedigitaliseerde bestemmingsplannen beschikbaar. Daar zijn de (oudere) plannen gescand en als pdf beschikbaar op ruimtelijkeplannen.nl. Deze kaart wordt automatisch geladen via een webservice vanaf https://geodata.nationaalgeoregister.nl/plu/wms

Contact


Gemeente Amsterdam - Ruimte en Duurzaamheid

Over Maps Amsterdam


De website maps.amsterdam.nl (klik voor meer kaarten) wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart.
Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact via het vermelde mailadres of de webpagina.

Open Data


De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.
Meer datasets en webservices zijn te vinden op Data en informatie

Embedden en linken


Vanwege security redenen is het alleen nog mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden binnen het domein amsterdam.nl.
Anderen kunnen een afbeelding van en een link naar de kaart opnemen in een (nieuws)artikel.

Parameters voor intern gebruik

 
Even geduld ...