Legend

Opacityslider
Timeanimation

 
Open Maps DataData en informatie
Deze digitale kaart geeft een zo actueel mogelijk beeld van de stand van zaken t.a.v. de gerealiseerde en geplande groenprojecten in de periode 2015 t/m 2018. De categorieën (opheffen ecologische knelpunten, groene daken, groene schoolpleinen, natuurlijk speelplaatsen, postzegelparken, stadslandbouw, stadsparken en groene verbindingen) volgen uit de thema’s en de daaraan verbonden acties en doelen die beschreven zijn in de Agenda Groen. De Agenda Groen (vastgesteld door de raad op 30 september 2015) geeft de koers aan voor investeringen in het groen in de periode 2015 tot en met 2018 voor initiatieven vanuit de gemeente, andere organisaties, ondernemers en bewoners. 

De projecten in deze digitale monitor Agenda Groen zijn dan ook zowel gemeentelijke projecten, als ook projecten van andere organisaties, ondernemers en bewoners al dan niet met (financiële) ondersteuning (bijdrage groengelden of subsidie) van de gemeente.
Wat al deze projecten bindt is dat ze een bijdrage leveren aan de doelen uit de Agenda Groen in de periode 2015 t/m 2018.

Mocht er een project ontbreken op deze kaart dan kunt u ons hierover een berichtje sturen op het emailadres g.wijten@amsterdam.nl o.v.v. uw naam, het betreffende project / behaalde resultaat, het thema en het jaar van realisatie of planning. Bij vragen nemen we contact met u op. 

Inhoudelijk contactpersoon

Gemeente Amsterdam - Ruimte en Duurzaamheid
Geertje Wijten
g.wijten@amsterdam.nl

Kaartnavigatie

- Klik op een kaartobject voor informatie over dat object.
- Dubbelklik op de kaart om stapsgewijs in te zoomen, of
- Gebruik het muiswiel of de controlbar voor in- en uitzoomen.
- Houdt de muisknop ingedrukt of gebruik de controlbar om het kaartbeeld te verschuiven.
- Streetview is beschikbaar via de controlbar (gele poppetje op de kaart leggen).
- Kies rechts bovenin een topografische ondergrond of de luchtfoto.
- Met het knopje rechtsmidden tekent u een gebied, waarin de objecten worden geteld.
- Met het knopje rechtsmidden tekent u een lijn, waarvan de afstand wordt gemeten.

Open Maps Data

De meeste datasets achter de kaarten zijn beschikbaar via Maps Data.

Over Maps Amsterdam

De website maps.amsterdam.nl wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de kaart. Ten opzichte van de ondergrond kan door projectieconversie een kleine verschuiving hebben plaatsgevonden.
De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact op met de inhoudelijk contactpersoon.

Embedden en linken
Vanwege security redenen (clickjacking) is het niet meer mogelijk om Maps-kaarten in een iframe te embedden in uw (nieuws)site. U kunt een afbeelding/screenshot van de kaart en een link naar de kaart op Maps Amsterdam in uw nieuwsitem opnemen.
Een ogenblik geduld | Just a moment ....