Opacityslider
Time animation
Labels
Toelichting
De Gemeente Amsterdam en verschillende stadsdelen willen het aanleggen van groene daken graag stimuleren. Veel pandeigenaars zijn echter huiverig voor het aanleggen van een daktuin. Er bestaan veel vragen over de werking van groene daken en wat er bij de aanleg komt kijken. De website groene daken » geeft antwoord op een groot aantal vragen rondom groene daken.

Deze interactieve kaart geeft een overzicht van de aanwezige groene daken in Amsterdam, maar is nog niet compleet. U kunt meehelpen deze kaart compleet te maken door informatie en foto`s van groene daken in Amsterdam te mailen naar a.brouwer@amsterdam.nl ».

Inhoudelijk contactpersoon

Gemeente Amsterdam - Ruimte en Duurzaamheid
Auke Brouwer
a.brouwer@amsterdam.nl

Kaartnavigatie

- Klik op een kaartobject voor informatie over dat object.
- Dubbelklik op de kaart om stapsgewijs in te zoomen, of
- Gebruik het muiswiel of de controlbar voor in- en uitzoomen.
- Houdt de (linker)muisknop ingedrukt of gebruik de controlbar om het kaartbeeld te verschuiven.
- Streetview is beschikbaar via de controlbar (gele poppetje op de kaart leggen).
- Kies rechts bovenin een topografische ondergrond in verschillende kleuren of de luchtfoto.
- Met het knopje rechtsboven tekent u zelf een gebied, waarin de objecten worden geteld.

Over maps.Amsterdam.nl

De website maps.amsterdam.nl wordt beheerd door de afdeling Ruimte en Duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best de informatie op deze interactieve kaart actueel, correct en toegankelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen. De Gemeente Amsterdam behoudt zich het auteursrecht voor op de informatie op deze kaart, inclusief beeldmerken, videomateriaal, logo's, fotomateriaal en de documenten die via deze kaart zijn te downloaden. Citeren of het publiceren van een screenshot van de kaart met bronvermelding moedigen we aan, evenals linken naar deze interactieve kaart. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neemt u contact op met de inhoudelijk contactpersoon.

Een ogenblik geduld | Just a moment ....